2013. február 14., csütörtök

A szerelem NEM a gyengéknek való



              Nem tudom, ki hogy van vele így Valentin-napon, de én úgy gondolom, ha párban vagy, ha egyedül,de „a szerelem mindent visz!”. Ez a mondat anno az első Szex és New York mozifilmben hangzott el, és azóta a szívembe véste magát. Mert tényleg: ha egyedül vagy, a szerelemről álmodozol, ha már megtaláltad a Párod, akkor jobb esetben éppen benne vagy ebben az őrült tudatállapotban. Nem tagadom, olykor komplikációkkal és szenvedéssel jár,de ki spórolna meg magának akkor egy csepp könnyet is, ha Élete szerelme a tét?

         Szóval akárhogy is vesszük, a Valentin-napnak van értelme, és nemcsak giccses magamutogatás. Persze, aki rühelli a sok szívet, az szépen kihagyhatja a rózsaszín részt, a lényeg akkor sem fog elhalványulni. Az ugyanis belülről fakad. Hogy szereted a másikat és ezt kifejezésre is tudod juttatni.

               „A szerelem csak a gyengéknek való!”- jelenti ki Johnny Ewing a Dallasban egy leánybúcsú közepén. A menyasszonyt megszerzi ugyan egy éjszakára, de a a szerelem előtte is, utána is elkerüli. Nem véletlenül...
                Szóval a szerelem NEM a gyengéknek való, sőt! Szerintem épp azoknak, akik elég erősek, hogy bátran felvállalják az érzéseiket minden nehézségen át, come what may! 

                Ha ezek után, Te is, kedves Olvasóm kedvet kaptál a szerelmes gondolatokhoz, akkor hajrá!  A Harmat Kiadóval közösen nyereményjátékra invitálunk benneteket!
                  Ragadj billentyűzetet, majd küldd el kedvenc szerelemes idézetedet az eharmonia.hu vagy a veronikvilaga@gmail.com e-mail címekre február 13 és 20 között! A fődíj Gary Chapman egy-egy hasznos könyve, a sorsolásra február 22-én kerül sor.
                  További információk az alábbi linken:
 http://www.eharmonia.hu/jatek/
Éljen a szerelem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése